Galatasaray'da belgeler konuşacak!

Galatasaray'da gündemin bir numaralı maddesi Mart ayındaki Olağan Genel Kurul ancak toplantı öncesinde Şubat ayı olağan divan kurulu toplantısı yarın yapılacak. Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar başkanlığında düzenlenecek toplantıda, Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, gelecek dönemle ilgili üyeleri bilgilendirecek. Ayrıca kulübün mali yapısı da konuşulacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Bu sırada eski başkan Dursun Özbek'in de kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili belgelerle konuşacağı ve gereken açıklamayı yapacağı dile getirildi. Özbek dün kurmaylarıyla toplantı yaparak yarınki divan kurulunda nasıl bir yol izleyeceğini belirlemeye çalıştı. Eski başkanın otel konaklamalarıyla ilgili kulübe 6 milyon lira bağışta bulunduğunu belgeleriyle üyelere aktaracağı belirtildi. Diğer taraftan Cavanda'dan alınmasıyla ilgili olarak yapılan eleştirilere ise yine belgeyle yanıt verileceği öğrenildi.

PEDRO CAVANDA İTİRAFI
Geçtiğimiz yıl Trabzonspor'dan transfer edilen Belçikalı futbolcunun 1.7 milyon euroluk serbest kalma maddesinin neden devreye sokulmadığına açıklık getirecek olan Dursun Özbek'in, "1.7 milyon euroyu peşin verirseniz bu mümkün idi. Ancak bu bonservisi peşin verecek nakit para kasamızda yoktu" diyeceği bildirildi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0