Galatasaray'ın kasasına girecek para belli oldu!

Geçtiğimiz gün Jeunesse Global ile sponsorluk anlaşması imzalayan Galatasaray'ın, bu anlaşmadan elde edeceği gelir belli oldu. Cimbom, tozluk sponsorluğu için 2,5 yıllık anlaşma imzaladığı Jeunesse Global'den 4,5 milyon TL gelir elde edecek. 

Fotomaç gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın Jeunesse Global ile sponsorluk anlaşmasından kasasına koyacağı rakam da belli oldu. Başkan Mustafa Cengiz'in katılımıyla Galatasaray, inovatif ürünler üreten Jeunesse Global ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Anlaşmaya göre Jeunesse'nin ismi Galatasaray futbol takımının tozluğunda yer alacak.

Jeunesse Global Türkiye, Avrupa İş Geliştirme ve Event Direktörü Salvo, "Avrupa'da aldığımız çok fazla teklif içinden Galatasaray'ı seçtik" derken sarı-kırmızılı kulüp bu anlaşmadan 2.5 yılda, 4.5 milyon TL kasasına koyacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0