Garry Rodrigues alev aldı!

Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in gelmesinin ardından tabir-i caizse hücumda adeta alev alan Garry Rodrigues'in yükselen form grafiği sürüyor. Kasımpaşa karşılaşmasında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray'ın tek sayısını kaydeden 27 yaşındaki kanat oyuncusu ligde son 6 maçta 7 gole doğrudan etki etmiş oldu.

Kasımpaşa deplasmanında 37.dakikada Ryan Donk'un mükemmel pasına sol kanatta hareketlenen ve şık bir kontrolle topla buluşan Garry Rodrigues ceza sahası içerisine girerek yaptığı sağ köşeye doğru nefis plasesinde fileleri havalandırmayı başararak ligde 4. kez gol sevinci yaşadı. Igor Tudor döneminde zaman zaman yedek kalan ve kenardan oyuna dahil olarak Galatasaray adına hücumda tehlike yaratan Rodrigues'in özellikle teknik direktör Fatih Terim'le birlikte yükselen grafiği dikkat çekiyor. Süper Lig'de bu sezon 21 karşılaşmada forma giyerken 4 gol - 7 asistlik performansıyla toplamda 11 gole etki etti. 

Garry Rodrigues ligde geride kaaln 6 maçta ise 7 gole direkt etki ederek, Galatasaray'da önemli bir hücum gücü olduğunu gösterdi. Hücumda her iki kanatta da forma giyebilen tecrübeli oyuncunun son maçlardaki performansı şu şekilde;
  • 17.Hafta: Göztepe, 1 Gol
  • 18.Hafta: Kayserispor, 1 Gol - 1 Asist
  • 19.Hafta: Osmanlıspor, 1 Asist
  • 20.Hafta: Sivasspor, -
  • 21.Hafta: Antalyaspor, 2 Asist
  • 22.Hafta: Kasımpaşa, 1 Gol

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0