Garry Rodrigues için alt limit 15 milyon euro!

Ligde 22 maçta 5 gol 9 asistlik performansıyla göz kamaştıran ve her geçen hafta daha da üzerine koyarak ilerleyen Garry Rodrigues gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Süper Lig'de geçen hafta oynanılan Bursaspor maçında tribünde bir çok kulübün gözlemcisi yer alırken, Galatasaray yönetimi sezon sonunda gelecek teklifler için minimum limiti şimdiden belirledi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi ve teknik heyet de bu yakın ilgiden haberdar.. Henüz kulübe ulaşan resmi bir teklif olmasa da, Rodrigues’in menaceriyle çok sayıda kulübün temas gerçekleştirdiği belirtiliyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin tavrı ise net. Galatasaray cephesi, 15 milyon Euro’nun altında gelecek tüm tekliflere şimdiden kapıyı kapatarak, 27 yaşındaki futbolcuya bir anlamda Bruma tarifesi uyguluyor. Portekizli yıldız adayı da sezon başında Alman kulübü Leipzig’e bonuslarla beraber yaklaşık 15 milyon Euro’ya satılmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0