Gizem Başaran ilk kez Milli Takım'da!

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımıza geçtiğimiz yaz katılan Gizem Başaran, A Milli Kadın Takımı'nın 2019 Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme grubu karşılaşmaları kapsamında oynayacağı Belarus ve Estonya maçları için milli takım kampına davet edildi.

Potanın Perileri'nde 2019 Avrupa Basketbol Şampiyonası eleme grubu karşılaşmaları için açıklanan kadroda yer alan Tilbe Şenyürek ve Hülya Çoklar'ın sakatlığının bulunmasından dolayı iki oyuncu kadrodan çıkarılırken, oyuncumuz Gizem Başaran A Milli Kadın Basketbol Takımı'na davet edildi. Bu davet ile birlikte Gizem, ilk kez A Milli formayı giyme şansı yakalayacak.

A Milli Kadın Basketbol Takımı Menajeri Zeynepgül Ene bu durumla ilgili şunları söyledi, "Hülya Çoklar'ın geçen hafta Avrupa kupası maçında parmağı kırılmıştı. Tilbe Şenyürek'in ise 2 hafta önce baldırında yırtık olmuştu. Bu oyuncuların kadro dışı olma ihtimali çok yüksek. Galatasaray'dan Gizem Başaran'ı kadroya davet ettik.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0