KBL | Yakın Doğu Üniversitesi zorlanmadı

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 18. hafta maçında Yakın Doğu Üniversitesi ile Caferağa Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Takımımızda Allie Quigley ve Kaela Davis maaşlarını alamadıkları gerekçesiyle maça çıkmadı.

Mücadeleye Işıl Alben - İrem Naz Topuz - Olivia Epoupa - Jelena Dubljevic - Gintare Petronyte beşi ile başlayan Galatasaray, ilk dakikalarda pota altında Petronyte ve Kobryn ile etkili oldu ve ilk çeyreği 16-20 önde kapattı. İkinci çeyrekle birlikte oyuna ağırlığını koyan Yakın Doğu Üniversitesi geriden gelerek öne geçti ve soyunma odasına 37-28 önde giden taraf oldu.

Mücadelenin üçüncü çeyreğinde de oyunun kontrolünü elinde tutan ve aradaki sayı farkını açmaya devam eden konuk ekip son çeyreğe 58-41 önde girdi. Mücadelenin son çeyreği karşılıklı serilerle geçti ve geri dönüş yapamayan Galatasaray, sahadan 70-54 mağlup ayrıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0