Marina Maljkovic: Maç içerisinde siyahla beyaz olarak ayrılıyoruz

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız, EuroCup Women Çeyrek Final Turu ilk maçında SPAR Citylift Girona’ya 62-65 yenildiği maçın ardından koç Marina Maljkovic açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic'in açıklamaları şu şekilde..

MAÇ İÇERİSİNDE SİYAHLA BEYAZ OLARAK AYRILIYORUZ RESMEN
Bugün yine maça iyi başlayıp son anlarda kaybettik ve bu durum, bu sezon ilk kez yaşadığımız bir şey değil. Bu da bize bir şeyleri anlatıyor. Oyuncularım konsantrasyon seviyelerini maç boyunca aynı şekilde tutma konusunda sıkıntı yaşıyor. Maç içerisinde siyahla beyaz olarak ayrılıyoruz resmen. Teknik ekip olarak takımın birlikteliği, kimyası ve konsantrasyonu için çok fazla çalışsak da içinde bulunduğumuz sıkıntılar maalesef elimizi kolumuzu bağlıyor. Son çeyrekte bir pozisyonda üst üste üç kere hücum ribaundu vermemiz, son pozisyonda içeri girmek yerine üç sayılık atış aramamız gibi şeyler de oyuncularımın konsantrasyon sıkıntılarını gösteriyor. Daha tecrübeli oyunculara sahip olmamıza rağmen böyle hataları yapıyoruz. İkinci maç için kötü bir durumda değiliz, üç sayı bizim altından kalkamayacağımız bir yük değil. Ancak yarın bile ne olacağını bilmiyoruz, keşke bu maça da daha iyi şartlar altında çıkabilseydik. Yine de ikinci maç için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Kaela Davis ile bu sabah maçtan önce konuştuk. Kendisinin Avrupa’daki ilk deneyimi. Dolayısıyla yaşanan bu şekildeki sıkıntılara alışık değil. Durumumuzdan ötürü kafası karışmış durumda. Bize çok katkı sağlayabilecek bir oyuncu ancak saha dışındaki sıkıntılara karşı olan tecrübesizliği onu mental olarak yoruyor. Bugün de sahada bunun etkilerini yaşadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0