Mustafa Cengiz: "3 yıl buradayım."

Ocak ayında göreve başlayan ve ilk günden itibaren maddi,idari sorunlar ile boğuşan, adeta bir ateşten gömlek giyen Mustafa Cengiz, dün akşamki Antalyaspor maçı öncesi kulüp personelleriyle bir araya geldi.

Sabah gazetesinin haberine göre: Çalışanlara, "Sıkıntılarınızın farkındayım" diyen Mustafa Cengiz, "Sorunlarınızı çözmek için zaman istiyorum. Mayısta tekrar adayım, tüm planımızı 3 yıla göre yapıyoruz" dedi. Maaşlarını zamanında alamadığı için uzun süredir problem yaşayan çalışanlara Cengiz, "3.5 aylığına göreve gelmedim" dedi. Mayıstaki seçimde tekrar aday olacağını vurgulayan başkan, "Ekibimle tüm planlarımızı gelecek 3 yıla göre yapıyoruz. Sıkıntılarınızı çözmek için süre istiyorum. Kimseyi çıkarmayı düşünmüyoruz. Bizimle çalışmak istemeyen olursa tazminatını son kuruşuna kadar ödeyip yollarımızı ayırırız" diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0