Nagatomo sola 'çare' oldu..

Sezon başında Kwadwo Asamoah transferi yılan hikayesine dönen ve transferin son günlerinde Latovlevici'yi kadrosuna katan Galatasaray'da, ligin ilk yarısı Latovlevici'nin kötü performansı ve Linnes'in sol bekte istenilen seviyeye erişememesi nedeniyle büyük bir sorun haline dönüşmüştü.

Devre arasında ise yine transferin son günü 7 yıl İnter forması giyen tecrübeli Japon sol bek Yuto Nagatomo'yu kadrosuna katan Galatasaray'da, Nagatomo çalışkanlığı,neşesi ve performansıyla sol beke adeta 'cuk' oturdu. 

Cimbom'un devre arası İnter'den kiraladığı Yuto Nagatomo kısa sürede Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasına girdi. Sivas maçında performansı beğenilmeyen Japon oyuncu, takıma çabuk alışınca formunu da yukarı çekti. İmparator'un 4 maçta da 90 dakika şans verdiği 31 yaşındaki oyuncu, Bursaspor mücadelesinde de farkını gösterdi. Attığı nizami gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilen Nagatomo, Aslan'ın en çok koşan ismi oldu. Sempatik tavırlarıyla takım arkadaşları ve taraftarın da gözdesi haline gelen Nagatomo sol bek pozisyonunda yıllardır süren eksiğe çare oldu.
(Fotomaç)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0