Yuri Okazaki: Nagatomo ufak tefek ancak güçlü bir oyuncu..

Galatasaray'ın Inter'den sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Japon futbolcu savunma oyuncusu Yuto Nagatomo, Demir Grup Sivasspor maçında ilk maçına çıktı. Nagatomu'yu ilk maçında izlemek isteyen bazı Japon gazeteciler de Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda yerini aldı. Nagatomo'yu ilk maçında tribünden takip eden Japon gazeteciler, performansını merakla izledi.

Yuto Nagatomo'yu takip etmek için Sivas'a gelen Japon gazetecilerden olan Yuri Okazaki, maçın ardından Japon savunma oyuncusu hakkında İHA'ya konuştu. İHA'nın haberine göre; Nagatomo'yu izlemek için Sivas'a geldiğini söyleyen Okazaki, tecrübeli oyuncunun Galatasaray'da başarılı olacağına inandıklarını da belirtti. Japon gazetecinin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Galatasaray çok fazla atak yapamadı. Daha çok Sivasspor atak yaptı. Nagatomo'nun ilk maçı olduğu için biz çok şey bekledik. Türk halkının da beklentisinin çok yüksek olduğunu düşünüyoruz. Ama çok az antrenmana çıktığı için henüz hazır değildi. Galatasaray'ın çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Çok sevilen ve nefret edilen bir takım.. Çok fazla taraftarı var, aynı zamanda hiç sevmeyenler de var. Genelde büyük takımlar öyle olur.

Yuto ufak, tefek ama güçlü ve çok çevik bir oyuncu. Tekniği çok iyi ve çok deneyimli bir oyuncu. Daha çok antrenman yapar takım arkadaşlarına uyum sağlarsa çok başarılı olacağını düşünüyorum. Avrupa'daki kariyeri için çok iyi olacağını düşünüyorum. Bazı gazeteler Inter'e döneceğine yönelik haber yapıyorlar. Inter'e dönse de Galatasaray'da kalsa da ben Avrupa'da çok başarılı olacağını düşünüyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0