O isimlere fırsat doğdu..

Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar ve yapılmayan transferlerin ardından ilk yarıda lisansı dahi çıkarılmayan Hakan Balta, yedek kulübesinden çıkmayan Ahmet Çalık ve Cedric Carraso'ya fırsat doğdu. Tecrübeli oyuncular teknik direktör Fatih Terim'in gözüne girmeye çalışacak.

Vatan gazetesinin haberine göre; Ara transferin son gününde Yuto Nagatomo’yu kadrosuna katan ve satmak istemese de Badou Ndiaye ile vedalaşmak zorunda kalan Galatasaray’da üs üste gelen sakatlıklar da canları sıktı. Fernando’nun dönüşünün beklenenin 3 hafta ötesine geçmesi, Maicon ile takımın ilk 11 stoperi olarak belirlenen Denayer’in minimum bir hafta sahalardan uzak kalacak olması, Antalyaspor maçı öncesi de Muslera’nın da cezalı duruma düşmesi teknik direktör Fatih Terim’i kara kara düşündürüyor.

Ancak yaşanan tüm bu talihsizlikler ilk yarıda kadroda dahi düşünülmeyen oyunculara fırsat yarattı. Sezonun ilk bölümünde lisansı dahi çıkarılmayan deneyimli oyuncu Hakan Balta, kupa maçları dışında şans bulamayan Ryan Donk, Östersunds hüsranı sonrası adeta unutulan Ahmet Çalık ve sadece 1 kez kupada kaleye geçen Cedric Carrasso’ya adeta gün doğdu.

KALE CARRASSO’NUN
Galatasaray'ın daralan kadrosunda teknik direktör Fatih Terim de mevcut oyunculardan maksimum verim alabilmek için çalışmalar yapıyor. Ryan Donk, Fatih Terim’le birlikte ilk kez lig maçlarında şans bulmaya başlarken, İmparator'un yarın oynanacak olan Konyaspor maçında kalede Carrasso’ya görev vermesi bekleniyor. Fransız eldiven kupada beklentileri karşılarsa Muslera’nın yokluğunda ligdeki Antalyaspor maçında da kaleye geçecek. 

Sivasspor maçında sakatlanan Jason Denayer'in yerine de Serdar Aziz'in oynamasına kesin gözle bakılırken, Koray Günter’in yanı sıra hem Ahmet Çalık hem de Hakan Balta bu bölge için alternatif olabilecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0