Ömer Yalçınkaya: Görüşmelerimiz sürüyor

GS TV'de yayınlanan “Son Topa Kadar” programına telefonla bağlanan Galatasaray Basketbol Şube Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, 5 numara için birkaç aday olduğunu ve görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Ömer Yalçınkaya'nın açıklamaları şu şekilde..

5 NUMARA İÇİN BİRKAÇ ADAY VAR
Yen bir döneme girdik. Pozitif anlamda oyuncularımızla beraber elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Canaria maçını deplasmanda kazanmamız ve Antep maçını kazanmamız bize moral oldu. Son 16’da istemediğimiz sonuçlar bizi grupta bıraktı. Yarından itibaren Daçka maçından galibiyetle çıkarak daha yukarılara tırmanmak istiyoruz. Minimum 15-16 maç galibiyet gerekiyor. İlk yarıda bu barem oldukça yukarıya çıktı. Bu sezon ligin çok sert olmasından dolayı tahminimce 15-16 galibiyetlik bir play-off barajı olacak. Bizim ikinci yarıda oynayacağımız 15 maçın her biri birbirinden kıymetli. Biz bunun üstesinden geleceğimize yürekten inanıyoruz. Transfer yasağını çok büyütmemek lazım. Yönetimimizle kolayca üstesinden gelebileceğimiz bir konu. Şu anda 5 numara için birkaç aday var ve görüşmelerimiz sürüyor. Oyuncuyu bulur bulmaz oyuncunun lisansı çıkacaktır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0