Reklam ve Sponsorluk


Merhaba,

2008 yılından itibaren yayın hayatını sürdüren FCN Blog ailesi olarak önümüzdeki dönemde kalitemizden ödün vermeden ve "tık" peşinde koşmadan yayın hayatımızı sürdürmeye devam etmek istiyoruz. Ancak bunun için bazı masraflarımızın olduğunu ve reklam alma isteğimizi sizlerle paylaşmak istiyoruz. 

"Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğunu unutmadan.." mottosuyla birlikte hareket ederek sadece futbol takımının değil, Galatasaray Spor Kulübü'nün tüm branşları hakkında basında çıkan haberlerin yanı sıra, ekibimizin özel haberlerini ve röportajlarını, inceleme yazıları ve dış basında yer alan haberlerin çevirisini sitemizde okuyucularımızla buluşturuyoruz. Bugüne kadar hiç kimsenin adamı olmadığımız gibi, doğruya doğru - yanlışa yanlış demekten de gurur duyuyoruz.

10.yılını doldurmaya hazırlanan FCN Blog ailesi bugüne kadar yayınladığı 11binden fazla içerik, 12 milyondan fazla ziyaretçi sayısı ve sosyal medyada 500bin’e yakın gerçek takipçisiyle yayın hayatını sürdürüyor. Galatasaray'ı karşılıksız seven binlerce okuyucuya hitap eden FCN Blog'da reklam vermeniz için bir çok farklı seçenek bulunuyor. Bunlardan en yaygın olanları şu şekilde..

Banner  –  Banner alanları oldukça esnek olup, dönemliktir.
İçerik – Ürün ve hizmetlerinizi tanıtan yazılarının yazılması.
Viral –  Sosyal medya platformlarımızda ürün ve hizmetlerinizin tanıtılması, çekiliş yapılması vb.

Reklam veya işbirliği, sponsorluk teklifleriniz için fcnblog@yahoo.com.tr adresine mail atmanız yeterli olacaktır. 

Kısacası, şimdi reklamlar..

----
BİZ KİMİZ?
Türkiye'nin en prestijli blog ödülleri olan Turkcell Blog Ödülleri tarafından 2011 yılında "En İyi Spor Blogu" kategorisinde 3.lük ödülümüzün yanı sıra; Hürriyet'in başlatmış olduğu Bumerang hareketinde de özel üye olarak yer alıyoruz. Tüm bunların dışında 2020 Olimpiyat Oyunları’na aday şehirlerden olan Istanbul için 2013 yılında Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) tarafından 24-27 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen ziyaret ve medya etkinliklerine akredite olan tek blog olma özelliği taşıyan FCN Blog ekibinin üyeleri, devam eden süreçte 2013 yılında FIFA U20 Dünya Kupası’nda da medya gönüllüsü olarak görev yaptı. FCN Blog editörleri ayrıca son 5 sezonda Basketbol Süper Ligi, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi, THY Euroleague, Euroleague Women, Euroleague Women Final Eight, Eurocup ve Eurocup finalleri gibi organizasyonlara akredite edildi. 

RAKAMLARLA FCN BLOG
Tarafımızca yönetilen sosyal medya hesapları ve takipçi sayıları şu şekildedir;
DAHA ÖNCE ALDIĞIMIZ REKLAMLAR
FCN Blog ekibi olarak daha önce blogumuzda yer verdiğimiz reklamlar aşağıdaki gibi olup, içerik reklamlarına örnek teşkil etmektedir. Ayrıca sağ framede yer alan Digitürk reklamı da banner türüne bir örnektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0