Sedat İncesu: Final Four’a adımızı yazdırmak istiyoruz.

Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi Ön Eleme ilk maçında bugün saat 15:15’te CS Meaux ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde koç Sedat İncesu, turnuva hakkında görüşlerini Galatasaray Televizyonu’ndan Melisa Çizmeci’ye aktardı. Hedefin Final Four olduğunu belirten Sedat İncesu'nun açıklamaları şu şekilde..

FİNAL FOUR'A ADIMIZI YAZDIRMAK İSTİYORUZ
2008 yılında Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazandığımız Rittal Arena’dayız. Eski anıları da hatırladık tabii. Tam takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık. İlk maçımızla beraber başlayıp maç maç giderek öncelikle ilk sekize, sonra da Final Four’a adımızı yazdırmak istiyoruz. İlk maçımız Fransız ekibi CS Meaux ile. Bu maçın ardından İtalyan temsilcisi Porto Torres ile oynayacağız. Yarın da The Owls ve RSV Lahn-Dill ile oynayıp turnuvayı bitireceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0