Sinan Gümüş: Pes etmeden yolumuza devam edeceğiz..

Atiker Konyaspor karşısında Galatasaray’ın ilk golünü atan Sinan Gümüş, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Turu geçeceğimizi belirten Sinan, pes etmeden yolumuza devam edeceğimizi de belirtti. Sinan Gümüş'ün açıklamaları şu şekilde..

KESİNLİKLE TURU ATLAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM
Son dakikalarda golü yediğimiz için üzgünüz. Ama biz pes etmeyeceğiz. Bu turun ikinci maçı var. Kesinlikle turu atlayacağımızı düşünüyorum. İyi mücadele ettik. 1-0 geriye düştük. Belki ilk yarıda da bu maçı bitirebilirdik. İyi bir geri dönüş yaptık. Son dakikada gol yemek üzücü ama pes etmeden yolumuza devam edeceğiz.

Son haftalar ve aylar fazla forma şansı bulamıyordum. Ama hoca her zaman bize ‘hazır ol’ sinyalini veriyor. Ben de şansımı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0