''Taraftarlarımıza armağan ediyoruz.''

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın, Efeler Ligi 18. haftasında Beşiktaş’ı deplasmanda 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından oyuncularımız Melih Sıratça, Yasin Aydın ve Doğukan Ulu, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..

MELİH SIRATÇA: TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ
Aslında maça iyi başladık. Antrenörümüz genç oyunculara şans verdi. Bunu da iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Bazen tecrübesizlikler olabilir. Üçüncü set rehabete kapıldık. Bizim hatamızdı ve düzeltmesini bildik. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Avrupa’ya gidebilmemiz için çok önemli bir maç oynayacağız Cumartesi günü. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasınlar.

YASİN AYDIN: PUAN VERMEMEK İYİ OLDU BİZİM İÇİN
Maça iyi başladık. Hocamız gençlere şans verdi. İlk iki seti aldık, üçüncü set rakip takım iyi oynadı ve seti aldılar. Dördüncü set kaptan oyuna girdi ve seti aldık. Güzel galibiyetti bizim için. Kaptan oyuna girince bize çok katkı sağladı. Üç puanlı galibiyet oldu. Puan vermemek iyi oldu bizim için.

DOĞUKAN ULU: MAÇI KAZANMAYI BİLDİK
Hocamız bugün bizlere şans verdi. İlk iki seti kazandık sonra bir rahatlama oldu. Üçüncü seti verdik, dördüncü sette kaptan Hüseyin Koç oyuna girdi ve bizi ateşledi tecrübesiyle. Maçı kazanmayı bildik. Cumartesi günü oynayacağımız İstanbul BBSK karşılaşması bizim için hedef maçı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0