17 takımdan daha fazla golü var!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Bafetimbi Gomis, hafta sonu Kardemir Karabükspor karşısında attığı gollerle adını kulüp tarihine yazdırırken, çarpıcı bir istatistiğe imza attı. Galatasaray formasıyla ligde 24 gole imza atan Bafetimbi Gomis, sadece Türkiye'de ve Avrupa'daki rakip forvetleri geride bırakmakla kalmadı, aynı zamanda 5 büyük ligde mücadele eden birçok takımı da geride bıraktı. 

Webaslan'da yer alan habere göre; sezon başında Swansea'den transfer edilen Fransız yıldız forvet Bafetimbi Gomis bu sezon attığı gollerle Galatasaray'ı şampiyonluğa taşımakla kalmıyor, rekorlara koşuyor. Süper Lig'de oynadığı maçlarda rakip filelere 24 gol bırakan Gomis bu sezon Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga ve Ligue 1'de mücadele eden 15 takımdan daha fazla gol atma başarısı gösterdi. Ceza sahasında tam bir makineye dönüşen ve son2 haftada 7 kez ağları sarsan Fransız forvet bu sezon Bundesliga'dan Hamburg, Stuttgart, Ligue 1'den Amiens, Caen, Premier League'den WBA, La Liga'dan Malaga, Las Palmas, Levante, Leganes, Serie A'dan Benevento, Crotone, Sassuolo, Cagliari, Chievo ve Genoa'dan daha fazla gol kaydetti.

Bafetimbi Gomis, aynı zamanda bu sezon ligde Karabükspor ve Atiker Konyaspor'dan da daha fazla gol atmayı başardı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0