4 milyon Euro borç!

Galatasaray, Manchester City, PAOK ve Sao Paulo'ya toplam 4 milyon Euro civarında ödenmesi gereken borcu ödemezse UEFA karşısında sıkıntıya girebilir.

Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın Manchester City, PAOK ve Sao Paulo'ya toplam 4 milyon Euro civarında ödenmesi gereken borcu var. 9 Mart'a kadar yönetimin bu borcu kapatması şart. Aksi durumda UEFA'nın eline Galatasaray'a ceza kesebilmesi için koz verilmiş olacak. 

Geçtiğimiz günlerde UEFA, Panathinaikos'a futbol ailesine olan borçlarından dolayı uyarı verdi ve borcunu kapatması için de bir süre belirledi. Ödememesi halinde ise 2021 yılına kadar organizasyonlarına almayacaklarını beyan etti. Ne yapıp edip 4 milyon Euro bulunmalı. Tabii ki bu borç bugün oluşmadı ancak Mustafa Cengiz ve arkadaşları durumu bilerek göreve talip oldular.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0