Abdurrahim Albayrak: Şampiyonluğa ulaşacağız.

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu. Şampiyonluğu ulaşacağımızı belirten Abdurrahim Albayrak'ın açıklamaları şu şekilde...

ŞAMPİYONLUĞA ULAŞACAĞIZ
Şampiyonluk yolunda bizim için önemli bir maçı geride bıraktık. Bazen yenemiyorsanız yenilmeyeceksiniz. Rakibimizle fark 6'ydı, 6'da kaldı. İşimize bakacağız. Hafta hafta ilerleyerek şampiyonluğa ulaşacağız. Kimsenin en ufak şüphesi olmasın. İnşallah izleyicilere iyi bir maç izletmişizdir. Bu arada Mersin'de hasta yatağındaki Şevket Çetin amcaya da acil şifalar diliyorum.

İYİ BİR SONUÇ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
Son dakikada çok önemli bir pozisyona girdik. Olmadı, yapacak bir şey yok. Rakibimiz de atabilirdi, biz de atabilirdik. İyi bir sonuç diye düşünüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz. Futbolun içinde olan her şey karşınıza çıkıyor. Bugün çok gol pozisyonuna girdik ama değerlendiremedik.

Kolay maç yok. Kalan maçlarımızı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendi sahamızda inanılmaz bir seyirci coşkusuyla daha iyi oynuyoruz. 

Yarın Mustafa Cengiz başkanımla Çanakkale'ye gideceğim. Daha sonra kendime de izin verip tekrar döndüğümüzde hazır olacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0