Asamoah'tan transfer açıklaması!

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde yer alan Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah, hakkında çıkan transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu. Juventus'un, Tottenham'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından konuşan Asamoah, Juventus'ta hiç kimseyle problemi olmadığını söyledi. 

Kulübü Juventus'un dün Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Tottenham'ı 2-1 yenerek çeyrek finale yükseldiği karşılamanın ardından konuşan Kwadwo Asamaoh, transfer iddialarına net bir cevap verdi. 

Juventus'ta mutlu olduğunu söyleyen başarılı futbolcu, "Takımda hiç kimseyle problemim yok. Kontratım hakkında da hiç konuşmadım. Çünkü dikkatimi dağıtacak şeylerden uzak durmak istiyorum." ifadelerini kullandı. 6 sezondur Torino ekibinin formasını giyen Ganalı solbek, Juventus'un kendisine çok şey kattığını ve takımıyla büyük başarılar elde ettiğini vurguladı





Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0