CEV Şampiyonlar Ligi | İşimizi zora soktuk...

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı Play Off turu ilk maçında İtalyan temsilcisi Igor Gorgonzola Novara’yı konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı ve avantaji rakibine kaptırdı. 

Maça istediği gibi başlayamayan Galatasaray, ilk sette üstünlüğü rakibine kaptırdı. Takımımız, Igor Gorgonzola Novara'dan Egonu’yu durduramayınca ilk seti 21-25 kaybetti. İkinci sette kendine gelen Cimbom, sahaya ezici bir oyun ortaya koydu. Sete 8-0 ile başlayan Filenin Sultanları, set boyunca üstünlüğü elinde tuttu. Rakibiyle arasındaki farkı set sonuna kadar iyice açan Galatasaray, seti 25-7 kazanmayı başardı. Bu sette yıldız oyuncumuz Tatiana Kosheleva’nın dizinden yaşadığı sakatlık ise keyifleri kaçırdı. 

İyi oyununa üçüncü sette de devam eden Galatasaray, teknik molaya 8-5 önde girdi. Üstün oyununa devam eden Cimbom, seti 25-16 kazandı ve setlerde 2-1 öne geçti. Kıran kırana bir mücadeleye sahne olan dördüncü sette takımımız, ikinci teknik molaya 14-16 geride girdi. Mola dönüşünde toparlanan Galatasaray, 19-18 öne geçmeyi başarsa da set sonunda yaptığı basit hatalar sonucunda seti 21-25 kaybetti. Filenin Sultanları, kazananın belirlendiği tie-break setine kötü başladı. Takımımız saha değişimine 3-8 geride girdi. Oyun üstünlüğünü set boyunca sürdüren Igor Gorgonzola Novara seti 10-15 kazandı ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla takımımız, avantajı rakibine kaptırdı. 

CEV Şampiyonlar Ligi 6’lı Play Off turu rövanş maçı 5 Nisan Perşembe günü İtalya’da oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0