CEV Şampiyonlar Ligi’nde rakibimiz belli oluyor..

2018 CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi D grubunu 2. sırada bitiren Galatasaray'ın,  6’lı Play Off'ta rakibi yarın TSİ 14:00’te Lüksemburg’da gerçekleştirilecek kura çekimiyle belirlenecek. 

Kura çekiminde CEV Şampiyonlar Ligi 4. tur gruplarını lider bitiren Igor Gorgonzola Novara, Dinamo Kazan ve Vakıfbank ile en iyi üç grup ikincisi Galatasaray, Volero Zürih ve Imoco Volley Conegliano yer alacak.

EV SAHİBİ CSM VOLEI ALBA BLAJ
Grubunu lider bitiren Romanya’nın CSM Volei Alba Blaj takımı ise Final Four’un ev sahipliğini yapacak. Rumen takımı bu yüzden 6’lı Play Off turunu bay geçecek. 6’lı Play Off Turu’nda oynanacak iki maç sonunda rakiplerine üstünlük sağlayan üç takım ile CSM Volei Alba Blaj, Final Four’da şampiyonluk mücadelesi verecek. Romanya böylece tarihinde ilk kez CEV Şampiyonlar Ligi Final Four organizasyonuna ev sahipliği yapacak. Karşılaşmalar Bükreş’teki 5 bin 200 kapasiteli Sala Polivalenta Salonu’nda oynanacak.

İKİ MUHTEMEL RAKİP
Grup liderleri ile grup ikincilerinin eşleştiği 6’lı Play Off Turu kura çekiminde Galatasaray’ın iki muhtemel rakibi olacak. CSM Volei Alba Blaj ile takımımızın yer aldığı D Grubu’nu lider bitiren Vakıfbank bu turda Galatasaray’a rakip olamayacak. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibi Igor Gorgonzola Novara ya da Rus temsilcisi Dinamo Kazan ile eşleşebilecek. 6’lı Play Off turunda ilk maçlar 20-22 Mart, rövanşlar 3-5 Nisan’da oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0