''Cuma günü de kazanıp bir üst tura çıkacağız.''

Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Play Off Çeyrek Final 2. maçında Halkbank’ı 3-0 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşma sonrası Kaptan Neslihan Demir Güler ve Gizem Karadayı, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. 

Halkbank maçına çok iyi konsantre olarak iyi çalıştıklarını dile getiren kaptan Neslihan Demir Güler, “Bizim için bir maçtı. Tamam mı, devam mı maçıydı. Çok iyi konsantre olduk, çok iyi antrenman yaptık. Önemli bir galibiyetti. 3-0 net bir skor olması da bizim için sevindirici önümüzdeki maç için. Şu an bir şey belli değil. Seride durum 1-1 oldu. Cuma günü oynayacağımız maça full bir şekilde konsantre olup öyle çıkmamız lazım. İnşallah yolumuz açık.” ifadelerini kullandı.

Maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Gizem Karadayı ise “İlk maçı 3-2 kaybettik. Halkbank karşısında basit hatalar yaptık. Onlar da çok iyi oynadı ve 3-2 kazandı. Bu maça çok iyi hazırlandık. Geri dönüşü olmayan bir maçtı. Takımı tebrik ediyorum, Halkbank’ı tebrik ediyorum. Bugün çok az hata yaptık. O yüzden maça bu daha güzel bir şekilde yansıdı. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Cuma günü de herkesi bekliyoruz. İnşallah Cuma günü de kazanıp bir üst tura çıkacağız.” şeklinde konuştu.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0