Derbi öncesi hesaplar tuttu!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Atiker Konyaspor'u 1-0 geriye düştüğü maçta 2-1 mağlup eden Galatasaray'da moraller yerinde. 

beIN Sports'un haberine göre; 53 puan ile zirvede bulunan sarı kırmızılılar Bursaspor maçı ile başlayan galibiyet serisini sürdürerek ligde 3'te 3 yaptı. 

Galatasaray, önümüzdeki hafta sonu Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanacak derbiye lider olarak gitmeyi garantiledi. 

Teknik direktör Fatih Terim'in oyuncularının sergilediği performanstan son derece mutlu olduğu, özellikle ikinci yarıda oyuna girerek 1 gol 1 asist ile 2-1'lik galibiyetin mimarı olan Sinan Gümüş'ü performansından dolayı tebrik ettiği  öğrenildi. Genç oyuncuyu soyunma odasında tüm arkadaşlarının da tek tek kutladığı bilgisine ulaşıldı. 

Derbi öncesi sarı kırmızılılara sevindirici bir haber de Jason Denayer ve Carasso'dan geldi. Sivasspor mücadelesinde sakatlanan ve formasından uzak kalan Belçikalı oyuncu sağlık heyetinin yoğun mesaisi sonrası beklenenden daha kısa sürede sağlığına kavuştu ve Atiker Konyaspor mücadelesinde yedek kulübesinde yer buldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0