Dünya Kadınlar Günü’ne özel bilet uygulaması

Galatasaray Odeabank, Cumartesi günü oynayacağı Eskişehir Basket maçı için kadın taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Galatasaray, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bu maça gelecek kadın ve 0-12 yaş arası çocuklardan bilet ücreti talep etmeyecek. Kulübümüzün konuyla ilgili resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde.. 

Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımımızın, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 20. haftasında Eskişehir Basket ile oynayacağı mücadelede, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak kadın ve 0-12 yaş arası taraftarlarımız bu maça ücretsiz olarak giriş yapabilecek.

10 Mart Cumartesi günü saat 15:15’te Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşmaya giriş için maç günü bilet gişesinden kimlik göstermek şartı ile kişi başına bir bilet verilecektir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0