Efeler Ligi | Yarı finalde elendik...

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi Play Off Yarı Final 2. karşılaşmasında Arkas Spor’un konuğu oldu. Efeler Ligi Play Off Yarı Final ilk karşılaşmasında sahasında Arkas'a 3-1 mağlup olup seride 1-0 geriye düşen Filenin Aslanları, Arkas Spor’un ev sahipliğinde Atatürk Vestel Venus Spor Kompleksi’nde oynanan serinin ikinci maçından da 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray HDI Sigorta, yarı finalde elendi.

Karşılıklı sayılarla başlayan ilk sette, setin sonunu kötü oynayan Filenin Aslanları seti 25-20 kaybetti. Kıran kırana geçen ikinci sette mücadeleyi hiç bırakmayan Galatasaray, 35 dakika süren ikinci seti 25-27 kazandı ve setlerde durumu 1-1 yaptı. Üçüncü sete çok kötü başlayan takımımız, istediği oyunu bir türlü sahaya koyamadı ve seti 25-13 kaybetti. Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü sette, takımımız yine set sonunu iyi oynayamayınca seti 25-22 kaybetti ve karşılaşmadan 3-1 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla yarı finalde elenen Galatasaray, Halkbank - İstanbul BBSK serisinin kaybedeni ile 3./4.’lük mücadelesi verecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0