''Elimizden gelenin en iyisini yapıp finale kalacağız.''

Galatasaray, Play Off Çeyrek Final 3. maçında Halkbank’ı 3-1 mağlup ederek seride durumu 2-1 yaptı ve Sultanlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşma sonrasında kaptan Neslihan Demir Güler ve oyuncumuz Aslı Kalaç, Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulundu. 

NESLİHAN DEMİR: ÇOK ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ
Çok önemli bir galibiyetti. Seride durum 1-1 olmuştu. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. 3-1 gibi net bir skorla kazandık. Umarım yarı finalde Vakıfbank ile güzel maçlar çıkaracağız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp inşallah finale kalacağız.

ASLI KALAÇ: ÇOK İYİ ÇALIŞIP ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Bizim için zorlu bir seri oldu. İlk maçı kaybettik orada 3-2. Ardından burada çok iyi başlamamız lazımdı ki ikinci maçı garanti bir skorla geçelim. İkinci maçı çok iyi oynayarak aldık.Bu maç iki takım için çok önemliydi. Tek maça bağlıydı ve kazanan yarı finale çıkıyordu. İlk sete çok iyi başladık. İkinci sete de onlar güzel başladı. Biz çok basit hatalar yaptık. Üçüncü sette kendi oyunumuzu bulduk ve öyle devam ettik. Çok mutluyum. Yarı finale çıktık. Halkbank’ı da tebrik ediyorum bizi zorladılar bu seride. Vakıfbank’ı geçen sene yarı finalde eledik. Darısı bu seneye inşallah. Çok önemli bir etaba girdik. Geri dönüşü olmayan maçlardayız. Çok iyi çalışıp sahada elimizden geleni yapacağız. Vakıfbank maçına çok iyi hazırlanıp çıkacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0