Elmander, Marcos Bolados'u gözüne kestirdi..

Galatasaray'ın eski futbolcusu Johan Elmander, Johan Larsson için izlediği İsveç-Şili maçında, 90. dakikada Şili'ye galibiyeti getiren golü atan sağ açık Marcos Bolados'u gözüne kestirdi. Johan Elmander oyuncu hakkında sarı kırmızılı ekibin scout ekibine rapor hazırlıyor.

Fotospor'un haberine göre; Fatih Terim’in talimatıyla İskandinav ülkelerinde Galatasaray için futbolcu izleyen Johan Elmander, İsveç’in Şili’ye 2-1 yenildiği maçı izledi. Elmander'in amacı bu sezon Danimarka Ligi’nde 25 maçta 11 asist yapan Brondby’nin sağ beki Johan Larsson’u izlemekti. Fakat teknik direktör Janne Anderson sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncuya son 10 dakikada şans verdi.

Johan Elmander’in gözüne çarpan isimse oyuna son 20 dakika girmesine rağmen İsveç’in sol kanadını felç eden Şili adına galibiyet golünü getiren Marcos Bolados oldu. Elmander’in 22 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’ın scout ekibine rapor hazırladığı gelen bilgiler arasında. Elmander’in Rosenborg’ta oynayan Samuel Adegbenro’dan sonra bir başka sağ açık Bolanos için rapor hazırlaması, Garry Rodrigues’in satılacağı iddialarını da güçlendirdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0