Eray İşcan gidiyor!

Yıllardır Galatasaray forması giyen ancak verilen şansları iyi kullanamayıp, kendini geliştiremeyen Eray İşcan ile sezon sonunda yollar ayrılacak, Cedric Carrasso ile de yola devam etmeyi düşünmeyen teknik ekip, Fernando Muslera'nın arkasına potansiyelli, genç bir kaleci düşünüyor.

Futbol Arena'nın haberine göre; Galatasaray'da sezon sonunda Fernando Muslera'nın arkasında büyük bir değişim yaşanacak. Sarı kırmızılılar, yıllardır A Takımda olan ancak kendisini geliştiremeyen Eray İşcan ile yollarını ayıracak. Galatasaray altyapısında yetişen Eray İşcan'a yeni kontrat önerilmeyecek. Cedric Carrasso'nun da sözleşmesini yenilemeyecek olan Galatasaray en az 1 yerli kaleci takviyesi yapacak.

GALATASARAY'IN TRANSFERDE YEDEK KALECİ ADAYLARI
Çağlar Şahin Akbaba'ya kırık not veren Galatasaray teknik heyetinin radarında olan bir başka isim Manisaspor'un kalesini koruyan 21 yaşındaki Göktuğ Bakırbaş. Genç ve milli takım havuzunda yer alan bir kaleci almak isteyen Galatasaray'da genç Göktuğ hem scout ekibi hem de Taffarel tarafından takip ediliyor. Bonservisi Göztepe Kulübü'nde olan ve Manisa'da kiralık olarak forma giyen Göktuğ'un göstereceği performans sarı kırmızılıların tavrını netleştirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0