Eurocup Women | Rakibimiz Perfumerias Avenida

EuroCup Women çeyrek final turunda SPAR Citylift Girona’yı iki maç sonunda averaj farkıyla eleyen Galatasaray, adını yarı finale yazdırarak bu turda yine bir İspanyol takımı olan Perfumerias Avenida ile eşleşti.

İlk maç Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanacak. Rövanş ise Perfumerias Avenida’nın ev sahipliğinde oynanacak. Karşılaşmaların tarihi ve saati önümüzdeki günlerde belli olacak. İki maç sonunda skor averajında üstün gelen taraf adını finale yazdıracak. Turnuvanın formatı kapsamında final eşleşmeleri de iki maçlı eleme usulü şeklinde oynanacak.

Sarayın Sultanları, EuroLeague Women A Grubu’nda altı galibiyet ve sekiz yenilgi alarak EuroCup Women çeyrek final turuna kalmış, bu turda da SPAR Citylift Girona’ya ilk maçta 62-65 olurken ikinci maçta 67-72 galip gelerek yarı finale yükselmişti.

Başantrenörlüğünü İspanyol koç Miguel Ortega’nın yaptığı Perfumerias Avenida ise EuroLeague’de yedi galibiyet ve yedi yenilgi ile EuroCup’a düşmüş, bu turda Nadezhda Orenburg’u iki maçta da mağlup ederek (68-65, 91-72) yarı finale yükselme başarısı göstermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0