Fatih Terim ilk 11'i belirledi!

Spor Toto Süper Lig'de 54 puanla zirvede bulunan Galatasaray, ligde yakaladığı iyi gidişatı Trabzonspor karşısında da sürdürmek istiyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Bursaspor maçı ile başlayan, lig ve kupada oynadığı toplam 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik elde eden sarı kırmızılılar bu seriyi devam ettirmek istiyor. Bu süreçte rakip filelere 16 gol bırakan Galatasaray kalesinde ise sadece 2 gol gördü. 

Milli aranın ardından Trabzonspor mücadelesi ile başlayacak ve şampiyonluk yarışı için birbirinden kritik 8 maça çıkacak Galatasaray'da 11 şekilleniyor.  Milli takımdan erken dönen Selçuk İnan ve Serdar Aziz'in tedavilerinin olumlu geçtiği ve bu iki oyuncunun Trabzonspor maçında sahada olacağı öğrenildi. Teknik direktör Fatih Terim'in sağ bekte ise bu kez Mariano'yu oynatması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının hafta boyu oyuncularını özellikle rakibin kanat akınları ve savunma arkasına yapacağı koşular konusunda uyardığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0