Fatih Terim'den takıma uyarı!

Spor Toto Süper Lig'de haftasonu Trabzonspor'u konuk edecek olan lider Galatasaray'da, teknik direktör Fatih Terim takımı uyardı. Rakip Trabzonspor'un son haftalarda yakaladığı iyi formu ve Galatasaray'a ters gelebilecek oyun planı nedeniyle tedirgin olan İmparator, karşılaşmanın Fenerbahçe maçından daha zor olacağı görüşünde.. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Evinde pazar günü Trabzonspor'u konuk edecek olan lider Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor. Camiada oluşan çok olumlu havaya rağmen Fatih Terim kritik maç öncesi sıkıntılı. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor'un formu ve ters gelebilecek oyun planı nedeniyle tedirginlik yaşıyor.

TRABZONSPOR ÇOK GÜÇLÜ RAKİP
Dünkü idmanda futbolcularıyla bir toplantı yapan Fatih Terim, "Eğer kesin kazanırız fikrine kapılırsak canımız yanar. Trabzon güçlü bir rakip. Fenerbahçe derbisinden zor bir maç bizi bekliyor" dedi.

İSTATİSTİKLER CAN SIKIYOR
Trabzonspor karşısında son 7 maçta alınan 5 yenilgi de İmparator'un canını sıkıyor. Başarılı hoca bu istatistiği tersine çevirmek için ekstra mesai yapıyor. Hedef, 8 maçlık seriye galibiyetle başlamak.

13 MAÇTA SADECE 2 YENİLGİ!
Öte yandan Fatih Terim'in Trabzonspor'a karşı başarılı istatistikleri de dikkat çekiyor. Tecrübeli hoca, Bordo- Mavililer'e karşı çıktığı 13 maçta 8 galibiyet alırken, sadece 2 kez yenilgi yaşadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0