Fatih Terim'in planı belli oldu!

Süper Lig'de son 2 haftayı liderlik koltuğunda geçen Galatasaray hafta sonu evinde ağırlayacağı Atiker Konyaspor maçı ile birlikte şampiyonluk yarışında kritik bir viraja girecek.

beIN Sports'un haberine göre; Sarı kırmızılılar arka arkaya Atiker Konyaspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir. Aytemiz Alanyspor, Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe ile karşılaşacak. Özellikle iç sahada bu sezon 34 puan toplayarak önemli bir başarı elde eden Galatasaray kalan 10 haftada şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'i Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda konuk edecek. Sarı kırmızılılar 17 Mart'ta ise Fenerbahçe'nin konuğu olacak. 

Lig ve kupada üst üste alınan deplasman galibiyetleri ile ortaya konan iyi futbol teknik direktör Fatih Terim'i son derece mutlu ederken, kritik 10 hafta öncesi Florya'da moraller de oldukça yerinde. Özellikle oyuncuların idmanlarda son derece neşeli ve hırslı olduğu dikkatlerden kaçmıyor. 

Takımla yaptığı toplantılarda herkese ihtiyacı olduğunu sık sık vurgulayan teknik direktör Fatih Terim bu süreçte forma rekabetini en üst seviyede tutarak tüm oyunculardan maksimum fayda almak istiyor. Öncelikle bu pazar oynayacağı Atiker Konyaspor sınavına odaklanan sarı kırmızılılar sonra rotayı derbiye çevirecek. Fatih Terim ve öğrencileri, yeşil beyazlı rakibini devirip 26. haftada Fenerbahçe ile oynanacak derbi sınavında Kadıköy'e en kötü ihtimalle ezeli rakibinin 6 puan önünde lider olarak gitmeyi planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0