Florya'da Fernando için hedef belirlendi

Spor Toto Süper Lig'in 24.haftasında Kardemir Karabükspor'u deplasmanda 7-0 gibi farklı bir skor ile mağlup eden Galatasaray'da moraller yerinde. Cimbom, 9 günde oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılan sarı kırmızılılar bu mücadelelerde rakip filelere 14 gol bırakırken, kalesinde sadece 1 gol gördü. 

beIN Sports'un haberine göre; Karabükspor deplasmanında ağları 4 kez sarsan Bafetimbi Gomis gol sayısını 24'e çıkartırken kendi kariyer rekorunu kırdı. 

25.haftada Konyaspor maçı ile kritik viraja girecek olan sarı kırmızılılar bu maçtan 3 puan ile ayrılarak Kadıköy'e lider gitmenin hesaplarını yapıyor. 

Teknik direktör Fatih Terim'in Karabükspor karşısında oyundan ve alınan 3 puandan çok, skor ne olursa olsun oyun ciddiyetininin korunmasından dolayı son derece mutlu olduğu öğrenildi. 

Diğer yandan sakatlığını atlatan ve Karabük'te ikinci yarıda Donk'un yerine oyuna dahil olan Fernando'nun Konyaspor maçında daha çok süre alması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe derbisinden önce tamamen hazır hale gelmesini istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0