Galatasaray taraftarıyla buluştu!

Galatasaray, 17 Mart Cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

Türkiye'de ilk kez bir derbi maç öncesi taraftara açık antrenman özelliği taşıyan çalışmayı 27 bin 681 biletli ve kombine sahibi taraftar takip etti...

Tribünlerde tezahürat ve meşale şovların yapıldığı antrenmanın öncesinde teknik direktörümüz Fatih Terim taraftarlarımızı selamlarken oyuncular da idman öncesi sarı-kırmızı futbol toplarını tribünlere dağıttı.

Tribünün dilinden düşmeyen "Çocukluk Aşkımsın" bestesi ve bu tarihi buluşmaya özel olarak da “4 Yıldız” tişörtleriyle sahaya çıkan futbolcularımız, düz koşunun ardından 5'e 2 dar alan oyunu gerçekleştirdi. Antrenmanın devam eden bölümünde sınırlı alanda çift kale maç oynandı. Taraftara açık antrenman yenileme koşusu ile tamamlandı.

Galatasaray Odeabank Basketbol Takımı da  futbolcularımızı bu özel günde yalnız bırakmadı.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0