Galatasaray'da ilk başkan adayı belli oldu!

Galatasaray'da, Mayıs ayında yapılacak olan seçim öncesi ilk başkan adayı belli oldu. Daha önce yaptığı açıklamada destek gelmesi halinde aday olabileceğini söyleyen Ali Fatinoğlu, yaptığı görüşmelerin ardından tek başına aday olabilmesi için ilk şart olan yeterli imzanın 2 katını tek başına buldu. 

DHA'nın haberine göre; Galatasaray Kulübü'ne Başkan Adayı olma kararını ailesi ile paylaştıktan sonra yola çıkan Ali Fatinoğlu, kendisine kulüp üyelerinden gerekli destek geldiği takdirde aday olabileceğini belirtmişti. Galatasaray'ın duayenleri ile görüşen ve yeterince destek gören Ali Fatinoğlu aday olabilmesi için ilk şart olan yeterli imzanın 2 katını tek başına buldu. Henüz yönetim kurulu aday listesi yapmadan yeterli çoğunluğu tek başına sağlayan Ali Fatinoğlu adaylığını resmen açıkladı ve "Galatasarayımızı rahatlatmak boynumuzun borcudur" dedi.

Galatasaray'ın mali sorunlarının çok ciddi boyutta olduğunu, çözümün ancak çok iyi ve çalışkan bir ekiple olabileceğini belirten Ali Fatinoğlu; "Yönetim kurulu listeleri hep pazarlıklarla oluşuyordu. Amacın oy almak ve oy getirecek kişilerden yönetim yapmak değil. Kulübün ana sorunu ihtisas kadro kuramamasıdır" şeklinde konuşarak önemli bir konuya dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0