Galatasaray'da rota bedelsizler!


Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak transferler için rota belirlendi. Cimbom transferde bonservisi elinde futbolculara yönelecek. Teknik direktör Fatih Terim'in de scout ekibine bu yönde talimat verdiği öğrenildi. 


İngiliz basını, Manchester United’la mukavelesi sezon sonunda bitecek olan Fellaini’nin, Galatasaray’la anlaştığını yazdı. 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla ilgili bu tarz haberler daha önce de yapılmıştı. Belçikalı yıldızla birlikte Galatasaray’ın sezon sonundaki transfer stratejisi de ortaya çıktı.

YILLIK ÜCRET KATKISI
Galatasaray, yaz aylarında transferde önceliği bonservisi elinde olan isimlere verecek. Konuyla ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim’in talimatıyla çalışmalara başlandı. Galatasaray’ın scout ekibi, takviyelerde kulüpleriyle sözleşmeleri tamamlanacak futbolcuları ön plana çıkaracak. Mecbur kalınırsa bonservis ödenecek. Ancak öncelikle satış yapılması gerekiyor.

Cim-Bom’da sezon sonu birçok futbolcunun mukavelesinin tamamlanması ise yönetimi rahatlatacak. Bu isimlere ödenen yıllık ücretler, maliyetten düşecek. Buradan gelecek para da zorunlu hallerde yeni futbolcuların transferinde kullanılacak.
(LigRadyo)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0