Garry Rodrigues için fiyat sordular!

Bu sezon Galatasaray forması altında gösterdiği müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Garry Rodrigues'in adı bir süredir Premier Lig kulüpleriyle anılıyordu.28 yaşındaki kanat oyuncusu için Avrupa'nın önde gelen kulüpleri sarı kırmızılılara teklif getirmeye devam ediyor. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz günlerde Sarı-Kırmızılı kulüple ilk resmi temas sağlandı. Uzun süredir Newcastle United tarafından izlenilen Rodrigues için beklenenin aksine, siyah-beyazlı kulüp değil; Premier Lig takımlarından West Ham United kulübünün yetkilileri önce fiyat sordu, ardından da 12 milyon euro ödemeye hazır olduklarını Galatasaray yönetimine bildirdi. Devre arasında Badou Ndiaye'yi 16 milyon Euro karşılığında Stoke City'ye satan Galatasaray yönetiminin teklifi az bulduğu öğrenildi. Genç yıldızın fiyatını şimdilik 18 milyon Euro olarak belirleyen Sarı-Kırmızılılar sezon sonuna kadar Rodrigues'in fiyatının daha da artacağını düşünüyor.

Fatih Terim'in gelişinin ardından müthiş bir çıkış yakalayan Garry Rodrigues kariyerinin en başarılı performansını gösteriyor. Yeşil Burun Adaları asıllı oyuncu bu sezon Süper Lig'de oynadığı 25 karşılaşmada 6 gol - 9 asistlik performansla oynuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0