''Gücümüzün son damlasına kadar mücadele edeceğiz.''

EuroCup Women yarı final turu ilk maçında Galatasaray'ın, Ahmet Cömert Spor Salonu’nda Perfumerias Avenida’yı 69-62 mağlup ettiği karşılaşmayı başkanımız Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcımız Dinç Üner, Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Cansever, Mahmut Recevik ve Prof. Dr. Nejat Güney ile Kadın Basketbol Takımımızı desteklemek için mücadeleyi protokol tribününde takip etti.

Karşılaşmanın ardından başkanımız Mustafa Cengiz, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Başkanımız Mustafa Cengiz, “Ben bu tür durumlarda pek konuşamıyorum. Tribündeki insanların şu sevincine bakın. Onlara bu mutluluğu vermek ifade edilemez bir duygu. Takımımız zorluklar içinde büyük bir mücadele verdi. İnşallah en iyi hale geleceğiz. Gücümüzün son damlasına kadar mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ömer Cansever ise “Bugün çok iyiydik. İnşallah rövanşı da alırız ve final oynarız” derken bir diğer Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mahmut Recevik ise “Çok güzel maç oldu. Takımımız bugün çok iyiydi. Herkesi gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0