''Hedefimiz önce final sonra da kupa!''

EuroCup Women yarı final ilk maçında Perfumerias Avenida'yı İstanbul'da 69-62 mağlup eden Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, rövanş için İspanya'ya gitti.

Salamanca yolculuğu öncesi Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan Tuğba Taşçı, "İlk maçın ardından ikinci maçı da alıp hedefimize ulaşmak istiyoruz. Hedefimiz önce final sonra da kupa" ifadelerini kullandı.

İrem Naz Topuz "Bu maçın bizim için öneminin çok net farkındayız. Kazanmak için her şeyi yapacağız" ifadelerini kullanırken Amerikalı oyuncumuz Kaela Davis karşılaşmayı çıkış maçı olarak değerlendirdi ve "Bizim için çok önemli bir karşılaşma... Sezon boyunca yaşadığımız aksaklıkların ya da yaptığımız hataların aksine bu maç, bizim için bir çıkış olarak görülebilir. Hem takımımız hem de kulüp için önemli bir maça çıkacağız'' sözlerini söyledi.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Müge Erdem ise "Zorlu bir yolculuk sonrası Salamanca'ya ulaşmış olacağız. Turu atlayıp dönmek istiyoruz. Takımda moral motivasyon her şey yerinde, turu atlayıp döneceğiz" açıklamasını yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0