Hüseyin Koç: Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'ne götürmek istiyoruz

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi 3./4.’lük serisi ilk maçında İstanbul BBSK’yı 3-2 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti. Karşılaşma sonrası kaptan Hüseyin Koç, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'ne götürmek istiyoruz diyen Hüseyin Koç'un açıklamaları şu şekilde...

GALATASARAY HER ZAMAN AVRUPA'DA OLMALI
Bütün maçları 2 saatin üzerinde oynuyoruz. 30-35 maçtır böyle oynuyoruz. Güzel bir galibiyet. Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’ne götürmek istiyoruz. Galatasaray her zaman Avrupa’da olmalı. Başkanımız da Galatasaray’ı üst noktada görmek istiyorum diyor. Ben de her kulvarda Galatasaray’ı üst sıralarda görmek istiyorum. Bugün biz başardık umarım Çarşamba günü de başarırız. Taraftarlarımız bize gelip destek versinler diye sesleniyoruz. Galatasaray’ın erkek voleybol maçlarını neden izlemiyorlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0