Işın Çelebi: "Aykut Kocaman'ın açıklamalarına sadece gülüyorum"

Galatasaray'ın eski 2. başkanı Işın Çelebi, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. İşte Işın Çelebi'nin açıklamaları..

Sözlerine Galatasaray'la başlayan Işın Çelebi, "Galatasaray'da gelecek düşünülerek transferler yapılmalı. Sonrasındaki süreçler sıkıntı yaratıyor. Bütün takımlarımız etik değerlere uymalı. Uzlaşarak problemler çözülmeli. Bunu baştan düşünmek lazım. Bunu eleştirmek anlamında söylemiyorum. Galatasaray'da çok sık karşılaşılan bir durum.(Tudor'un alacaklarına dair davasıyla ilgili) Akıl almaz derecede beni şaşkına çeviren durumlar da oldu" dedi.

"SADECE GÜLÜYORUM"
Aykut Kocaman'ın derbi sonrasındaki açıklamalarına da değinen Çelebi, "Aykut Kocaman'ın açıklamalarına sadece gülüyorum. Rakamlarla oynamak kolay. Fenerbahçe'nin puan durumu ve maçlardaki performansı belli. Bunu sadece rakamlar göstermiyor. Puan durumu ve oynanan maçlar da ortada. Derbi ortada geçti. Benim için sonuç şu; Fenerbahçe 6 puan geride bunu tartışmaya gerek yok! Ligde şampiyonluk yarışından da kopmuş durumda. Aykut Kocaman ne derse desin. Gerçek bu!" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BİR HAKSIZLIK YAPILDI"
Galatasaray'ın takım kadrosunu da değerlendiren Işın Çelebi, ibra konusunda da açıklamalarda bulundu. Çelebi, "Galatasaray takımını çok beğendim. Sağ bek çok güçlendi. Linnes ve Mariano harika. Nagatomo çok çalışkan bir oyuncu. İnanılmaz bir iş disiplini var. İbrasızlaştırılanlardan mağdur olanlardan birisi de benim. Mahkemeleri takip ettim. O dönem duruşmalara çıktım ve bütün davaları kazandık. İbrasızlığın hukuka aykırı olduğunu düşündük. O dönem kongrede sıkıntıların olduğunu da düşündük ve gördük. Büyük bir haksızlık yapıldı. Bu haksızlık adalet tarafından giderildi. Mahkeme bize o dönem gerektiği gibi muamale etti. Bizim başımız dik, anlımız açık. Mahkemede bu olay noktasına virgülüne kadar incelendi" diye konuştu.

"SON 100 YILDA EN ÇOK HİZMET EDENLERDEN BİRİSİYİM"
Galatasaray'a son 100 yılda en çok hizmet eden kişilerden birisi olduğunu ifade eden Işın Çelebi, "Bizim bir kırgınlığımız kalmadı. Talebimizde kalmadı. Ben Galatasaray yönetimlerinde görev almak istemiyorum. Biz görevimizi yaptık. Birçok iş yaptık ve sonunda başarı cezalandırılıyor. Adnan Bey ve arkadaşları özgür fakat ben görevimi tamamladım. Son 100 yılda en fazla hizmet eden adamlardan birisiyim" açıklamasında bulundu.

ADNAN POLAT BAŞKAN ADAYI OLACAK MI?
Özgür Sancar'ın 'Adnan Polat başkan adayı olacak mı?' ise Çelebi, "Adnan Polat'ın adaylığı konusunda bir fikrim yok! Aday olursa seçim listesine bakar ve ona göre desteklerim. Fakat yönetiminde görev almam. Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki şansı %55 bunu oynanan futbol ve fikstürden dolayı söylüyorum" cevabını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0