Japonya'dan bir özel misafir daha!

Galatasaray'da devre arasında tranfer edilen Yuto Nagatomo'nun geliştirdiği ikili ilişkiler etkisini göstermeye devam ediyor. Daha önce Japonya'nın ulusal televizyon kanalı ve konsolosunu ağırlayan Galatasaray yönetiminin bugün özel bir misafiri vardı: Japonya'nın Türkiye Büyükelçisi!

Ali Sami Yen Stadı'mda gerçekleştirilen ziyarette Galatasaray Spor Kulübü adına başkan Mustafa Cengiz, başkan yardımcısı Adil Araboğlu ve ikinci başkan Ahmet Şenkal hazır bulunurken, büyükelçi Akio Miyajima'yla futbol ve Türk kültürü üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. Başkan Cengiz misafiri olan büyükelçiye hem kendisinin isminin olduğu, hem de oyuncumuz Yuto Nagatomo'nun imzalı formasını hediye ederken, büyükelçi Miyajima görüşmenin sonunda beraberindeki heyetle birlikte Galatasaray Müzesi'ni ziyaret etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0