KBL | Sarayın Sultanları rahat kazandı...

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi 23. hafta maçında Abdullah Gül Üniversitesi'ni konuk etti. Takımımız baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 86-58 gibi farklı bir skorla kazandı. 

Hafta içinde Eurocup Women'da finale kalarak önemli bir başarı elde eden Galatasaray, Abdullah Gül Üniversitesi karşısında maça Işıl Alben - Allie Quigley - Tuğba Taşçı - Jelena Dubljevic - Gintare Petronyte ilk beşiyle başladı. Maça çok iyi başlayan Sarayın Sultanları, ilk 6 dakikayı 16-2 önde geçti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Cimbom, ilk çeyreği 21-7 önde kapattı. İkinci çeyrekte de iyi oyununa devam eden Galatasaray, pota altında Petronyte'yi etkili kullandı. Rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Sarayın Sultanları, aradaki farkı korudu ve soyunma odasına 45-21 önde girdi. 

İkinci yarıya Gigi Petronyte'dan bulduğu sayılarla başlayan Galatasaray, ezici oyununa ikinci yarıda da devam etti ve üçüncü çeyreği 62-45 önde kapattı. Son çeyrekte de rakibinin geri dönmesine izin vermeyen Sarayın Sultanları, farkı açtı ve karşılaşmayı 86-58 kazandı. 

Mücadelede Gintare Petronyte 28 sayı ve 10 ribaund ile double double yaparken kaptan Işıl Alben ise 14 sayı ve 10 asist ile double double yaptı. Allie Quigley 14, Olivia Epoupa 8, Tuğba Taşçı ise 7 sayıyla oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0