Ndiaye: Taraftarlarla bütün olmak harika bir histi..

Devre arası transfer döneminde 16 milyon Euro karşılığında Premier Lig ekibi olan Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye, transferi ve Galatasaray'da geçirdiği günler hakkında açıklamalarda bulundu. Gomis, Belhanda ve Feghouli'yi özlediğini belirten Ndiaye'nin açıklamaları şu şekilde.. 

STOKE, ÇOK HEYECAN VERİCİ BİR PROJE
Stoke, çok heyecan verici bir proje. Bu nedenle Stoke City'e katıldım. Bugünlerde kulüp biraz zor durumda ama herkes biliyor ki asıl yerimiz bu değil. Bu sezonun kalan kısmında elimizden geleni yapacağız ve seneye daha iyi bir durumda olacağız. Açıkçası düşme konusunda endişelenmiyoruz. Önümüzde 10 maç daha var'.

TARAFTARLARLA BÜTÜN OLMAK HARİKA BİR HİSTİ
Açık konuşmak gerekirse sezon başında Galatasaray'a transfer olduğumda bu kadarını beklemiyordum. Orada sadece 6 ay bulundum ama çok keyif aldım. Galatasaray stadında o taraftarlarla bütün olmak harika bir histi. Galatasaray, bana pozitif şeyleri hatırlatıyor. Başka kulüpler de beni istemişti ancak ben ne olursa olsun Galatasaray'a gitmek istemiştim. Galatasaray, Türkiye'yi yurt dışında temsil eden bir kulüp. Bu nedenle Galatasaray'a gitmeyi bu kadar çok istedim.

GOMIS, BELHANDA VE FEGHOULI'Yİ ÇOK ÖZLEDİM
Ayrıldığım zaman Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda ve Sofiane Feghouli gibi oyuncular çok üzüldü. Ben de çok üzüldüm. Futbolun ötesinde bu isimlerle abi kardeş gibiydik. Hala iletişim halindeyiz. Her gün konuşuyoruz. Arayıp beni özlediklerini söylüyorlar. Ben de onları çok fazla özledim.
(Sporx)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0