Oktay Mahmuti: Enerjimiz 3 çeyrek için yeterli oluyor..

Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonun 19.hafta karşılaşmasında deplasmanda Fenerbahçe Doğuş karşısında sahadan 20 sayılık farkla mağlup olarak ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Oktay Mahmuti karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın skorunun gerçeği yansıtmadığını belirten Mahmuti, takım olarak 3 çeyrek boyunca iyi mücadele ettiklerini belirtti. Oktay Mahmuti'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Fenerbahçe Doğuş’u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Maça gelirsek; maçı üç çeyrek boyunca kontrol etmeyi başardık, enerjimiz yettiği sürece maçın içindeydik. Ama ikinci atış şanslarını vermemiz ve üçlük çizgisi gerisinden kötü bir günde olmamız sebebiyle özellikle üçüncü çeyreğin sonunda direncimiz kırıldı. Enerjimiz yettiğince genelde 3 çeyrek oyunu kontrol edebiliyoruz. Bugün çok fazla hücum ribaundu verdik, rakibimiz bunlardan skor buldu. Farklı kaybetmekle iki sayı farkla kaybetmek tabii ki önemli bir fark yaratıyor ama final skorunun maçın genel gidişatını yansıttığını söyleyemem. Maçın son 4-5 dakikalık diliminde tamamen oyundan düştük, direnç gösteremedik. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0