Oktay Mahmuti: Taraftarın desteği bizim için çok önemli

Başantrenörümüz Oktay Mahmuti, Trabzonspor maçı öncesinde resmi sitemize açıklamalarda bulundu. Taraftarın desteğinin çok önemli olduğunu belirten Mahmuti, bu maçı kazanacağımızı da belirtti. Oktay Mahmuti'nin açıklamaları şu şekilde...

TARAFTARIN DESTEĞİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR İTİCİ GÜÇ
Taraftarın desteği bizim için çok önemli itici bir güç. Bunu sadece kendi adıma değil, tüm oyuncular adına da söylüyorum. Oyuncular ekstra motivasyonla enerjilerini sonuna kadar kullanmaya hazır oluyorlar. Pazar günü saat 13:00’te taraftarlarımızın mümkün olduğu kadar bizimle beraber olmalarını diliyorum.

BU MAÇI KAZANACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ
Çalışmalarımıza başladık. Rutin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trabzonspor son dönemde ivme kazanmış bir takım. İlk maçta da onlara çok farklı yenilmiştik. Birtakım şeyleri düzelttiğimizi düşünüyoruz ve bu maçı kazanacağımızı düşünüyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0