Şükrü Yengil: Kupa ya da kupalar alacağız.

Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, GS TV'ye açıklamalarda bulundu. Kupa ya da kupalar alacağımızı belirten Şükrü Yengil, Avrup'da finale kalmak istediğimizi de belirtti. Şükrü Yengil'in açıklamaları şu şekilde..

2-0’DAN MAÇI ÇEVİRMESİNİ BİLDİK
Öncelikle tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Erkek takımımız, Fenerbahçe maçını 3-0’da kaybedebilirdi o gün. İyi voleybol oynadık ve çevirmesini bildik. Fenerbahçe ezeli rakibimiz ama aynı zamanda ebedi dostumuz. Sahalarda olaylar olsun istemiyoruz. Spor yapıyoruz biz. Geri dönüş çok iyi oldu. Güzel bir maç oldu. Gelenler çok keyif aldı. Taraftarlarımız görevini fazlasıyla yapıyor. Galatasaray erkek voleybolunda bu sene çok iyi taraftar desteği var. Gönül ister ki full salona oynayalım. Bizim maçımızda Fenerbahçe taraftarı yoktu, onların sahasında bizim taraftarlarımız yok. Olsalardı çok daha güzel olurdu.

YARI FİNALE ÇIKMAK İSTİYORUZ
Takımımız bugün maçı kazanırsa yarı finale çıkıyor. Arkas Spor - Maliye Piyango eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak. Fenerbahçe maçında takımımız çok güzel mücadele etti. 2 kişilik oynayan oyuncularımız vardı. Bence ortada olan bir maç. İyi oynayan kazanacak. Büyük oyuncular da hata yapabiliyor. Tüm takım çok istiyor yarı finale çıkmak. Bu takıma çok emek verildi. Bu takım bunları hak etti. Ligin ikinci yarısında 9 galibiyetleri var. Ortaya genç yıldızlar çıkardık. Geleceğin yıldız adayı oyuncularımız var. Endişe edilecek bir şey yok. Her sene üzerine koyuyoruz.

KUPA YA DA KUPALAR ALACAĞIZ
İyi oynayan kazanıyor. Hiç kimse 3 puanı vermiyor, kazanmanız gerekiyor. Bizim birkaç kaza maçımız var. 3-2 kaybettik Halkbank maçını. 3-0 da kaybedebilirdik. İyi oynayan bir ekip Halkbank. Play Off Çeyrek Final ikinci maçında da 3-0 yendik. Neslihan sahnedeydi en kritik anlarda. Sorumluluğunu aldı ve maçı kazandık. Gizem defansta çok iyiydi. Halkbank’ta onlar kadar tecrübeli isim yoktu. İyi oyuncu yaşı kaç olursa olsun oynar. Neslihan en kritik maçlarda günündeydi. Onun böyle olması diğer oyunculara moral oluyor. Bizim takımımız onunla güven buluyor. Play Off Çeyrek Final üçüncü maçını alırsak yarı finalde Vakıfbank ile eşleşeceğiz. Biz bu sene kupa ya da kupalar alacağız ben inanıyorum. Finalin takımı biz olacağız. Çok arzu ediyoruz. Bizde de yıldız oyuncular var. Oyuncu kalitemiz çok iyi. Öyle maçlar oynadık ki Avrupa’da iyi işler çıkardık. Biz yenildiğimiz zamanlarda bile finallerin takımı olacağız demiştim. Tüm takım çok istiyor. Yüzde ellisi çalışmaksa, yüzde ellisi de istemek. Kötü oyunlar Ankara’da son buldu. Halkbank, Vakıfbank ve Şampiyonlar Ligi maçı bizi bekliyor.

AVRUPA’DA FİNALE KALMAK İSTİYORUZ
Rakibimiz Igor Gorgonzola Novara’nın da ligi devam ediyor. Yıldız oyunculara sahipler. İyi bir ekip. Burada da deplasmanda da iyi oynamamız gerekiyor. Bu turu geçersek Rumen ekibi CSM Volei Alba Blaj ile eşleşeceğiz. Biz finale kalmak istiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde taraftar sayımız çok az. O salonu doldurmamız gerekiyor. Hem Avrupa’dan ceza yememek için hem de iyi maç çıkarmak için taraftarlarımızı bekliyoruz. Voleybolu seven, bize destek veren taraftarımız var. Kulüp olarak, yönetim olarak, teknik ekip olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bu takımlar daha fazlasını hak ediyor. Bu takım onların takımı. Sevinci de, bayramı da birlikte paylaşalım. Igor Gorgonzola Novara maçında salonu dolduralım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0