Terim'in yüzünü güldüren dörtlü!

Spor Toto Süper Lig'de 50 puan ile liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray, iç sahadaki Bursaspor maçı ile başlayan galibiyet serisini Atiker Konyaspor mücadelesi ile sürdürmek istiyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Deplasmanlarda önemli puan kayıpları yaşayan Galatasaray, uzun bir aranın ardından ilk kez dış sahada üst üste kazandı.  Sarı kırmızılılar önce kupada Teleset Mobilya Akhisarspor'u 2-1 ardından ligde Karabükspor'ı 7-0 mağlup ederek deplasman fobisini sona erdirdi. 

Şampiyonluk yarışında Atiker Konyaspor maçı ile birlikte kritik viraja girecek olan liderde Bafetimbi Gomis, Belhanda, Feghouli ve Garry Rodrigues gibi isimlerin performansının zirve yapması, teknik direktör Fatih Terim'i son derece mutlu etti. 

Fernando'nun sakatlığını atlaması ile birlikte orta saha'da alternatiflerin çoğalması, tecrübeli çalıştırıcının şampiyonluk yarışında elini güçlendiren önemli bir faktör. 

Karabükspor mücadelesinde skordan çok, oyun ciddiyetinin ve disipilininin 90 dakika boyunca kaybolmamasının Terim'i son derece memnun ettiği öğrenilirken, tecrübeli çalıştırıcı'nın oyuncuları kutladığı bilgisine ulaşıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0