Yasin Öztekin'den zam tepkisi!

Galatasaray'da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yasin Öztekin, zam istediği haberlerine tepki gösterdi. Sarı-kırmızılı takımda forma giyen tecrübeli hücum oyuncusu Terim'in gelişinden sonra kendisini işine verdiğini ve sadece şampiyonluğu düşündüğünü ifade ederek, "Fatih Terim gibi bir teknik adam ile çalışmak büyük bir mutluluk" dedi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; hafta içerisinde kendisi hakkında "zam istiyor" haberleri çıkan Yasin Öztekin bu haberlere tepki gösterdi. Şampiyonluğa konsantre olduğunu belirten Yasin ayrıca, "Kulübede, tribünde ya da sahada olayım hiç fark etmez. Takım olarak sadece şampiyonluğu düşünüyoruz. Gelecek sezon ile ilgili zam istediğimi bırakın, yeni kontratın konusu bile hiç geçmedi. Şampiyonluğa giderken zaten para konuşulmaz. G.Saray'da kimsenin parası da kalmaz" sözlerini kullandı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0